0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wie is Mingtea ?

Mingtea is een bedrijf in België dat gespecialiseerd is in Chinese kwaliteitsthee. Na het verkennen van de theewereld hebben we besloten in 2013 om thee te importeren uit China en te starten met een eigen webshop om zo online thee te verkopen. Vanuit onze passie voor thee gaan we steeds actief op zoek naar de beste kwaliteit voor al onze producten. Vanuit een selectie van honderden theesoorten hebben we uiteindelijk ons uitgebreid gamma opgesteld om jou te laten kennismaken met de unieke Chinese thee en geven we de beste service aan al onze klanten!
                                                                               

 

De verpakking 

Onze thee wordt bewaard in grote dozen en wordt de dag zelf van de bestelling verpakt in zakjes of doosjes van 50g, 100g of 250g. Dit betekend dat je onze thee lang kan bewaren. Bovendien bewaren we onze thee bij een constante temperatuur wat belangrijk is voor de houdbaarheid en de kwaliteit. Eveneens verpakken wij grote hoeveelheden vacuüm!

 

Enkele foto's van onze jaarlijkse reis naar China:Een heel mooi cadeau gekregen in China.
Witte thee taart van wilde Pai Mu Tan uit de streek van Fuding.
Het handmatig filteren van alle takjes uit de Oolong thee.Op bezoek bij een theehandelaar. We hadden het genoegen Exclusieve Lung Ching te proeven die deze dame in haar frigo bewaard had.Verschillende soorten Pu Erh thee. Een plaats waar verschillende theeleveranciers in China
hun thee tentoonstellen.[Contact]