Matcha Grade A "Stone Mill" uit Japan 30g + 30g navulzakje
Productomschrijving
Deze Matcha verdiend duidelijk zijn "Grade A" . Matcha van uitzonderlijke kwaliteit geproduceerd in Japan (Aichi) volgens de oude "stone mill" methode. De Matcha wordt gemalen met een speciale steen, op deze manier kan men maar 50g Matcha per uur produceren maar met maximum behoud aan aroma. Een aanrader!
Hoe de Matcha te bereiden?
Doe 1-2 sc...
Deze Matcha verdiend duidelijk zijn "Grade A" . Matcha van uitzonderlijke kwaliteit geproduceerd in Japan (Aichi) volgens de oude "stone mill" methode. De Matcha wordt gemalen met een speciale steen, op deze manier kan men maar 50g Matcha per uur produceren maar met maximum behoud aan aroma. Een aanrader!
Hoe de Matcha te bereiden?
- Doe 1-2 scheppen Chasaku (bamboe theelepel) matcha in de kom.
- Giet 75cc water van 75-80 C° (laat het kokend water +-10min. afkoelen ) op de matcha
- Klop met de Chasen ( Bamboe matcha klopper) in een “W” beweging de matcha tot een schuimende massa . Dit duurt ongeveer 15 sec.
- Serveer Onmiddellijk en geniet van je matcha!
Toon meer
Toon minder
Productspecificaties
- Artikelnummer
- G0068