VOR 11 UHR BESTELLT, ÜBERMORGEN GELIEFERT!
40€ LIEFERUNG GRATIS nach Deutschland!
CHINESISCHER QUALITÄTSTEE ZU UNSCHLAGBAREN PREISEN.
Über Mingtea
0
VOR 11 UHR BESTELLT, ÜBERMORGEN GELIEFERT!
40€ LIEFERUNG GRATIS nach Deutschland!
CHINESISCHER QUALITÄTSTEE ZU UNSCHLAGBAREN PREISEN.

Gaiwan "Eternity" handgemacht 160ml

Neu

Produktdaten

Artikelnummer:
A0145

Bewertungen

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepostet von: Ronald Kranenburg am 4 August 2023
    De inhoud bij mij is 120ml. In de catalogus van de leverancier Maoci staat 110ml vermeld. Volgens Maoci zijn al hun producten handgemaakt en het kleuren ook. De afbeelding van de witte berg (silhouet) is echter geprint, niet h...
    De inhoud bij mij is 120ml. In de catalogus van de leverancier Maoci staat 110ml vermeld. Volgens Maoci zijn al hun producten handgemaakt en het kleuren ook. De afbeelding van de witte berg (silhouet) is echter geprint, niet hand geschilderd. Met een loep zijn de pixels duidelijk zichtbaar. De overige kleuren zijn mooi net als de Gaiwan zelf. Of de Gaiwan nu wel of niet handgemaakt is weet ik niet, maar gezien de print twijfel ik daaraan De Gaiwan houd hitte goed vast, voelt prettig in de hand en het deksel verschuift niet tijdens het uitgieten. Zwaarder dan porcelein omdat het aardewerk is, maar beslist niet te zwaar. Ik vind het formaat en gewicht heel prettig. Het uitgieten gaat goed en vloeiend. De randen zijn goed vast te houden en worden niet heet. Wat warm. Mooie, grote schotel. Een mooi geheel. Staat mooi op de theetafel. Ik had zwarte thee gong fu cha stijl gezet met de Gaiwan en deze was heerlijk.
Eigene Bewertung erstellen

Zuvor angesehen

Gaiwan "Eternity" handgemacht 160ml
Gaiwan "Eternity" handgemacht 160ml

Wunderschönes Gaiwan, 160ml....

Wunderschönes Gaiwan, ...

Nicht auf Lager
€36,75 Inkl. MwSt.
Ansehen
Vergleichen 0

Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

Vergleich starten

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »